DESPRE noi

SC MetalHeart SRL

A fost infiintata in 2005 in orasul Roman, Jud. Neamt. Beneficiind de o bogata experienta in livrarea de tevi fara sudura, firma s-a evidentiat de-a lungul anilor in furnizarea de table, bare, tevi, fittinguri, flanse, valve din otel carbon, oteluri slab aliate, oteluri inoxidabile si oteluri inalt aliate, pentru indusria de petrol si gaze, industria chimica si industria alimentara.

Suntem specializati in furnizarea de material tubular autohton si de import. Printre clientii nostri se afla rafinariile Petromidia, Petrotel, Brazi, Arpechim, combinatele chimice Azomures , Oltchim, Amonil, Gaproco, Donauchem si fabrica de zahar Agrana.

Din 2016 firma si-a difersificat serviciile acestea incluzand management de proiect pentru reparatia si modernizarea unor cazane de abur, reparatii la coloane de sinteza si reformere catalitice. Din 2020 am inceput o colaborare cu un partener pentru furnizarea otelurilor inalt aliate, aliaje de nichel, Inconel, Monel, Incolloy.

Principalul avantaj al colaborarii cu firma noastra este flexibilitatea. In ceea ce priveste super aliajele, putem oferi materiale tubulare , table si bare de orice fel, materiale de adaos pentru sudura (electrozi si sarma). Cantitatea minima pentru o comada este de aproximativ 300kg si livrarea 90-120 de zile.